Strugarska 1a, lok 2 i 3
011-25-200-87
Menu
Close

Vozni park

Vozni park


'Dodjite i uživajte u kvalitetnoj i do kraja ispunjenoj obuci.'

Vozni park trenutno čine 8 vozila za obuku B kategorije, 3 motocikla za obuku A1,A2 i A kategorije, teretno vozilo za obuku C kategorije i priključno vozilo za obuku CE kategorije.

Vozila za obuku B kategorije mogu da ispune sve zahteve nasih polaznika. U voznom parku imamo vozilo sa zadnjim pogonom (BMW), imamo vozilo na pogon na sva 4 točka  (FIAT SEDICI), tako da smo u mogućnosti da pokažemo i uputimo kandidate na specifičnost vožnje takvim vozilima. Na njihove prednosti i mane.

Takodje, u voznom parku imamo i skroz nova vozila (RENAULT CLIO, CITROEN C3, SUZUKI SWIFT-HIBRID), koja poseduju najnovije tehnologije u auto industriji HILL HOLDER, START-STOP SISTEM, AD BLUE TEHNOLOGY, itd..

Trudimo se da kandindati kada postanu vozači, budu upoznati i isprobaju, dok su kod nas, nove tehnologije u svetu automobilizma.

Kada smo već kod vozila imamo jednu akciju, koja polako prerasta u tradiciju, a to je da jednom Našem mladom vozaču, poklonimo auto, na okupljanju koje organizujemo jednom godisnje, i gde se svi lepo družimo, ispričamo i razmenimo neka nova iskustva.

Ostavite komentar